Over
Over het Waardemakers Investeerders Netwerk

Het Investeerders Netwerk is een initiatief van Waardemakers. Waardemakers is sinds 2007 als Corporate Finance kantoor actief met de aan- en verkoop van bedrijven en bedrijfsfinanciering. Sinds 2016 zijn we samengegaan met Het Participatie Huis. Maar onze partners gaan al langer mee en hebben hun sporen verdiend met fund raising en private equity. We staan midden in de markt en spotten zo als eerste de meest interessante deals.

Daarnaast hebben we in de loop der jaren een hoop contacten opgedaan en die relaties koesteren wij. Met recht durven we te stellen dat we een enorm en relevant netwerk van professionele investeerders en succesvolle ondernemers hebben opgebouwd. Maar daar houdt het niet op. Onze ambities reiken verder. Wij willen nog veel meer vriendschappen sluiten en samen met onze vrienden mooie deals doen. Samen bouwen we aan het succes van onze participaties. Samen successen creëren en vooral vieren. Want ondernemen is gewoon het gaafste wat er is!

Waardemakers is ongewoon gewoon. No-nonsense Corporate Finance, uiteraard wel van hoog niveau. Maar we doen meer. We beperken ons niet tot het financieren en verzilveren van waarde. Nee, we maken het! Want waarde is niet iets wat je overkomt. Het is iets wat je kunt creëren door slim en gefocust aan de realisatie van je doelen te werken. En door risico’s te beheersen. Oftewel, door intelligent te ondernemen. En laten we daar nu net een unieke methodiek voor hebben ontwikkeld… Met meer succes ondernemen, dat is waar Waardemakers voor staat. It’s all-in the name!

drs. ing. Stefan Offringa RC

Geboren in 1976 en onderneemt sinds de middelbare school. Aanvankelijk als DJ en organisator van kleine (school)feestjes begonnen, maar al snel professioneel voor Coca-Cola, Radio538, Martini-MTV, Pacha in zowel Nederland als Spanje. Het leuke bijbaantje voor een student groeide uit tot een klein boekingsbureau voor DJ’s.

Achtergrond in (technische) bedrijfskunde en Corporate Finance, gelijktijdig 2 jaar rechten gestudeerd en post-doctorale opleiding tot Register Controller aan NIVRA-Nyenrode afgerond. Ervaring opgedaan bij o.a. Atos-KPMG consulting, Fortis Bank en diverse bedrijven. 

All-round financial engineer met passie voor pricing, strategie, business modellen, techniek, online en ondernemerschap in brede zin. Heeft een bloedhekel aan gemiste kansen. Woont samen met vrouw en 2 dochters in Friesland. Doet heel stoer aan Kyokushin-karate maar heeft geen talent en krijgt alleen maar klappen. 

drs. Ben Heemskerk

Bouwjaar 1971, veel ervaring in fundraising en complexe financiering. Heeft na zijn studie bedrijfseconomie in Groningen het investeerdersvak als investment manager bij Twinning geleerd. Aansluitend als directeur Private Equity bij MeesPierson gewerkt en aldaar het netwerk van informal investors, VC’s en family offices enorm uitgebreid. 

Veel kennis van Corporate Finance en uiterst creatief in het vinden van de optimale dealstructuur. Gedreven dealmaker en goede onderhandelaar. Passie voor high-performance companies. Gelooft erin dat veel private investeerders geen toegang hebben tot de interessante deals, zijn missie is deze deals wel te ontsluiten voor deze doelgroep. 

Koning van de slechte grappen. Doet aan tennis en voetbal, is onbetwist top-scoorder (als je de eigen goals meetelt). Woont samen met zijn vrouw en 2 dochters in Amstelveen.