Groei-financiering
Ondernemer en op zoek naar groei-financiering?

Hoewel deze website gericht is op investeerders die zich bij het InvesteerdersNetwerk hebben aangesloten of dat van plan zijn, kan het natuurlijk zomaar gebeuren dat je als kapitaal-zoekende ondernemer hier terecht komt. Stoute Google!!

Maar geen nood, we helpen je graag verder. Als jij vindt dat je een goed verhaal hebt, dan willen wij daar graag naar luisteren. Als investeerders en/of match makers zijn we altijd op zoek naar goede deals. Dus… kom uit die kast en laat zien wat je in huis hebt!

Vind je investeerder in 3 stappen

De eerste stap naar financiering is dat je onderstaand formulier invult. Misschien niet het meest klantvriendelijk (sorry alvast), maar we zitten vaak midden in deals en zijn daardoor niet altijd even goed bereikbaar. Vandaar deze eerste onpersoonlijke stap. Geef even duidelijk aan wie je bent en wat je zoekt. Je mag een businessplan uploaden, maar dat hoeft niet. Uiteraard gaan we er vertrouwelijk mee om.

Wij beoordelen je verzoek en nemen contact met je op over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Dat kan uitmonden in een participatie en/of een andere vorm van financiering. We zijn direct en eerlijk in onze feedback. Dat kan confronterend zijn, maar dat zijn onze investeerders ook. We doen het niet om je af te branden, maar om te testen of je ons kunt overtuigen. Alleen overtuigende pitches pakken we op.

Geslaagd voor deze eerste vuurproef? Gefeliciteerd!! Indien nodig gaan we samen de case verder uitwerken om het investor ready te maken. We introduceren je in ons netwerk en gaan die deal closen.

Zijn we daarna klaar? Nee! Wij zijn Waardemakers en blijven graag betrokken om jouw business naar ongekende hoogte te brengen. Een deal met ons is dus een commitment voor de hele rit.

Hebben wij je kunnen overtuigen? Vul dan hieronder het formulier in. We kijken er naar uit!